Papa’s Burgeria Online spil

8.8712 ratings

Papa’s Burgeria er nu tilgængelig til at spille på HTML5, grill, stable og server burgere på en helt ny måde!

Du er tilbage med ansvaret for Papa Louies berømte Burgeria, hvor du lærer at tage imod bestillinger, grille frikadeller, tilføje toppings og servere burgere til alle dine skøre kunder. Du skal multitaske mellem hvert område af restauranten med nye kontroller, der føles lige i din hule hånd: Gå til ordrestationen for at holde øje med kunder, der venter i lobbyen. Skift til Grill Station for at trække bøffer ind på grillen og vend burgere for at tilberede dem jævnt. Hop til byggestationen for omhyggeligt at lave dine sandwich med toppings og saucer, præcis som de bestilte, og aflever den færdige burger for at optjene point og tips!

Hver station er en praktisk oplevelse, hvor du bliver nødt til at trække, stryge og trykke dig vej gennem burgerbyggeprocessen. Med fuld multi-touch-understøttelse er processen sjovere end nogensinde før! Tryk på mange burgere på én gang for at vende dem alle på grillen, eller hold en finger på Build Stations skraldespand for endnu bedre præcision, når du bygger.

Hold dine kunder glade for at tjene flere point og et niveau op. Efterhånden som dit niveau stiger, låser du op for nye toppings i butikken, og nye kunder vil begynde at besøge Papa’s Burgeria Burgeria To Go har også oplåselige toppings, der ikke er tilgængelige i tidligere versioner!