Papa’s Hot Doggeria Online spil

9429 ratings

Server sæsonbestemte stadionfavoritter på farten i denne nye version af Papa’s Hot Doggeria, med gameplay og kontroller, der er genskabt til telefoner og mindre skærme!

Du bliver nødt til at multitaske mellem fire områder af pølsevognen med nye kontroller designet til at fungere lige i din hule hånd. Gå til ordrestationen for at tage imod ordrer fra dine sultne kunder i lobbyen. Skift til Grill Station for at tilberede og vende saftige hotdogs og pølser. Flyt til byggestationen for at tilføje en række velsmagende krydderier til dine hotdogs. Hop til Pop Station for at skænke lækre drinks og pop nogle friske popcorn for at fuldende måltidet. Hver station er en praktisk oplevelse, hvor du bliver nødt til at trække, stryge og trykke dig vej gennem hotdog-fremstillingsprocessen.

Hold dine kunder glade for at tjene flere point og et niveau op. Efterhånden som dit niveau stiger, låser du op for nyt toppings til butikken, og nye kunder vil begynde at besøge pølsevognen! Vellavede hotdogs vil også give dig tips til at bruge i butikken, og minispilbilletter til brug i det daglige minispil!